...lykken er god fisk til middag! I dag nøt vi en av mine absolutte favoritter - så god at jeg fant ut at den bare MÅ deles!
Det er litt spennende å gjøre noe annet med fisken enn det trauste, gamle norske - selv om jeg er glad i det og!
Prøv selv da vel :)
Pangasius Barbro-style!
Først gjør du i stand potetene, så fort de er i ovnen lager de nemlig seg selv - helt magisk!
Skjær
poteter i båter og ha i en ildfast form
Dryss på
maldonsalt og provencekrydder (eller hva du ønsker av urter)
Hell på MASSE deilig
olivenolje
Hiv det hele litt rundt i formen, og sett det midt i ovnen på 230 grader i 30-35 minutter
Pangasius fileter (fås nå kjøpt i de fleste frysedisker) (tines) og slenges i en liten pose
Hvitløk rives/presses oppi
Fersk ingefær rives oppi
En dash
hvitvin helles i, og
En dash
olivenolje til slutt
Rist løs posen litt, og la den ligge og godgjøre seg!
Lag Barbros
famøse basilikumdip:
1 beger
tine matyogurt
2 fedd hvitløk
en neve hakket frisk basilikum
salt og pepper
Bland alt = ferdig :)
Hett tips: denne smaker faktisk helt
fantastisk til
nesten alt (
sånn i all blygsel)!! Spesielt til grillmat og fisk :)
Frisk
sopp, squash og purreløk skjæres i biter og stekes i panna - krydre med provencekrydder eller andre urter etter smak, og salt og pepper
Stek til slutt fisken, krydre med
salt og pepper
Et voilà! Deilig fisk med spennende vri til middag, yum-o!
Kan du tenke deg en bedre måte å avslutte det på enn en deilig smoothie? Det kan ikke lillesnuppa, bare se her ;)
Ha en fortreffelig kveld alle sammen, jeg skal tilbringe resten av den sammen med de frustrerte fruene - det er det vel kanskje fler som skal?
Tirsdagsklem fra Barbr0
2 kommentarer:
Det høres utrolig deilig ut...Skal prøves en dag. Smoothies var utsøkt i går kveld :) Takk for en koselig kveld, Barbro. Har en fin onsdag. Klemz
Du må prøve det ja! Ikke bare godt, men faktisk veldig sunt også ;)
Kjempekoselig å ha deg på besøk :)
klem
Legg inn en kommentar