tirsdag 27. april 2010

Fiskelykke med hvitløk og mye annet godt :)

...lykken er god fisk til middag! I dag nøt vi en av mine absolutte favoritter - så god at jeg fant ut at den bare MÅ deles! Det er litt spennende å gjøre noe annet med fisken enn det trauste, gamle norske - selv om jeg er glad i det og! Prøv selv da vel :) Pangasius Barbro-style! Først gjør du i stand potetene, så fort de er i ovnen lager de nemlig seg selv - helt magisk! Skjær poteter i båter og ha i en ildfast form Dryss på maldonsalt og provencekrydder (eller hva du ønsker av urter) Hell på MASSE deilig olivenolje Hiv det hele litt rundt i formen, og sett det midt i ovnen på 230 grader i 30-35 minutter Pangasius fileter (fås nå kjøpt i de fleste frysedisker) (tines) og slenges i en liten pose Hvitløk rives/presses oppi Fersk ingefær rives oppi En dash hvitvin helles i, og En dash olivenolje til slutt Rist løs posen litt, og la den ligge og godgjøre seg! Lag Barbros famøse basilikumdip: 1 beger tine matyogurt 2 fedd hvitløk en neve hakket frisk basilikum salt og pepper Bland alt = ferdig :) Hett tips: denne smaker faktisk helt fantastisk til nesten alt (sånn i all blygsel)!! Spesielt til grillmat og fisk :) Frisk sopp, squash og purreløk skjæres i biter og stekes i panna - krydre med provencekrydder eller andre urter etter smak, og salt og pepper Stek til slutt fisken, krydre med salt og pepper Et voilà! Deilig fisk med spennende vri til middag, yum-o! Kan du tenke deg en bedre måte å avslutte det på enn en deilig smoothie? Det kan ikke lillesnuppa, bare se her ;)

Ha en fortreffelig kveld alle sammen, jeg skal tilbringe resten av den sammen med de frustrerte fruene - det er det vel kanskje fler som skal?

Tirsdagsklem fra Barbr0

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det høres utrolig deilig ut...Skal prøves en dag. Smoothies var utsøkt i går kveld :) Takk for en koselig kveld, Barbro. Har en fin onsdag. Klemz

Barbros lille verden sa...

Du må prøve det ja! Ikke bare godt, men faktisk veldig sunt også ;)
Kjempekoselig å ha deg på besøk :)
klem