mandag 26. april 2010

Det er vår, trallala :)

Jeg elsker at det går mot deilig sommer, og på veien dit er det herlig vår! I går kom min skjønne lille frøken med hestehov til mamman sin, det er et like sikkert vårtegn hver gang :)Jeg er så glad i Lotusblomsten, den er fra Kremmerhuset :)
På min handletur i helga var jeg innom Black & White og kjøpte meg en ny løper, det er den du kan se på bildet. Jeg er visst seriøst inne i en rosa periode....litt dilla på det romantiske for tida. Den rosa PiP-skåla passa jo perfekt på denne da....det spørs om jeg må ha en til hvis denne skal flytte til gangen etter hvert ;)
Når vi er inne på rosa....denne kunne jeg heller ikke motstå på lørdagens handlerunde, den måtte ta turen fra hylla på Kremmerhuset og hjem til meg :) Ikke fullt så mye oppi den nå som det var for et par timer siden da jeg tok bildet!! Hehe :) Kjempekoselig skål, ikke sant?
På spisestuebordet har jeg et av mine favorittbrett. Det kjøpte jeg på Fretex for en god stund siden, og til nå har det stått på en skjenk som er ganske høy. Nå har jeg endelig tatt til vettet, det måtte jo litt lengre ned for å kunne være ordentlig sukkertøy for øyet :)
En ide å pusse det snart, kanskje?
Klem fra Barbro

3 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Barbro
Kom over bloggen din via en annen blogg, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor... Velkommen til blogglandia. Spennende side du har med mange flott bilder. Gleder meg til å følge deg videre. La meg til som følger :)

Ønsker deg en fortsatt flott uke
Klem fra Mette

GuMo sa...

Så flink du er Barbro. Jeg koser meg med å følge deg her også, slik som jeg har gjort helt siden du som småjente flyttet fra Trondheim og ble venn med Janicke. Gleder meg til å følge deg videre. Og tenk - nå ser jeg du snart runder 100 treff!! Bravo og stor klem fra Guro

Barbros lille verden sa...

Hei hei og tusen takk for koselige kommentarer! Det er artig å få både mange treff og følgere :) Vi får håpe jeg klarer å holde kreativiteten oppe!
Ha en strålende dag :)
Klem fra Barbro