lørdag 24. april 2010

Velkommen inn :)

Nå har jeg endelig fått tatt litt bilder, og har til og med tatt steget og overført til pc'n!
Jeg tenkte som så - hvorfor ikke starte med å ønske velkommen inn i gangen vår? Den er jo det første man møter i vårt gode hjem :)
Som dere etter hvert vil oppdage, så ELSKER jeg brett med dill for tida. Det er ikke akkurat banebrytende på interiørfronten - men det gir jeg ganske enkelt blaffen i! Det viktige for meg er hva jeg selv liker ;)
Brettet på bildet over er det som møter deg når du kommer inn døra hos oss - ganske koselig, ikke sant? Her er det et par ting fra noen av mine favorittbutikker! Den nydelige lysflasken var et lite varp, Cornelias hus har i noen uker hatt lagersalg! Gikk litt berserk der kan man si ;) Jeg elsker også drømmesteinen min fra Blomster i Byhaven, som må være byens mest spennende blomsterbutikk! Det er bare Drivstua gartneri som kan måle seg med den tror jeg... Den søte lille sandkakeformen kjøpte jeg på loppis forrige helg, den passer kjempefint til telys syns jeg!
Det var det lagersalget hos Cornelias hus da....der gjorde jeg faktisk flere kupp! Og det aller beste må være den superkule nye puffen til gangen, fra Rafinesse & Tristesse!! Den er rett og slett laget av en olivendunk. Lillesnuppa syns den er helt perfekt (mamma, den passer akkurat til rumpa mi!), og jeg syns rett og slett den er fantastisk! Hva syns du?
Jeg nevnte tidligere at jeg holder på å skifte litt stil, og jeg begynte med gangen. For noen måneder siden kom jeg over denne på Blomster i Byhaven. Den måtte jeg jo bare ha!! Det koselige skiltet er fra Kremmerhuset :)
Det fine takkekortet har vi fått av min kjæreste kusine og mannen!
Nå er det virkelig på tide og legge seg!! I morgen skal dere få komme innenfor gangen ;) Natta!

3 kommentarer:

Janicke sa...

Så fint brett du har laget :-) Og puffen var aldeles nydelig!

Jeg gleder meg til å se resten :-)

Husk og melde deg på giveaway inne på bloggen min ;-)

Klem fra Janicke

Marthe sa...

Din kjæreste kusine er godt fornøyd med å kunne være veggpryd for deg :)
Vet hvem som kan få stå for pyntingen når det blir flyttesjau med høygravid status her i gården ja...
Klem fra Marthe :)

Barbros lille verden sa...

Takker og bukker!
Pynting er jeg med på ja, Marthe :)