søndag 25. april 2010

Deilig søndag :)

God morgen! Her har vi hatt den beste mulige starten på en søndagsmorgen!
Egg og bacon - og til det min lille spesialitet som jeg tenkte å dele med dere...krydderstekte cherrytomater. I september var vi i Firenze (herlig tur!), og til frokosten der serverte de deilige sånne. Vel hjemme i kalde Trondheim tenkte jeg at dette må vel gå an å improvisere frem selv...og det var absolutt veldig mulig. Bare hør her:
Varm litt olje i panna, og ha i gode cherrytomater (de må være modne, ellers blir det lite smak). Dryss på maldonsalt og herbes de provence (eller bare tørket basilikum). Stek de på middels/høy varme til de begynner å få litt brune "stekeflekker" og sprekker litt i skinnet. Voila!! Anbefales på det sterkeste, fantastisk godt til egg og bacon!
I går var jeg altså på shoppetur i byen sammen med lillesnuppa. For en gangs skyld var også hun i shoppehumør, det betyr kanskje at hun begynner å bli stor? Jeg fikk kjøpt flere ting som jeg er strålende fornøyd med :)
Den fine lille messingstaken er et av mine mange loppefunn fra forrige helg. Etter jeg hadde spraylakkert den syns jeg den manglet det lille ekstra...men ikke nå lenger. Disse supersøte hjertene ble med hjem fra Blomster i Byhaven, jeg syns de passer helt perfekt :)
Skålen på bildet har jeg siklet på de siste gangene jeg har vært på Cornelias hus. Denne gangen kunne jeg bare ikke motstå den! Tanken er at den skal få plass i det lille loppisskapet når det er pussa opp. Maling ble innkjøpt i går, så da får vi se om skålen får et nytt hjem ganske snart!
Den er fra PiP home. Bare SE den hjemmesida!! Det er så mye fint at det kribler helt ned i tærne!! Du må bare se bort fra at nettsida er nederlandsk ;)
Jeg hadde et lite uhell med en av lysestakene jeg spraymalte forrige helg, se bare her...
Var visst litt for hardhendt ja....men skitt au! Den ble jo fin allikevel!!
Til slutt, en liten preview av det ganske så omtalte skapet til gangen! Ikke så fint foreløpig, men jeg håper det skal bli bra :) Gleder meg i hvert fall til å pusse det opp :)

Ha en strålende søndag alle sammen! Håper alle har like flott søndagsvær som vi har i blide Trøndelag :)

3 kommentarer:

Barbros lille verden sa...

jaja, forhåndsvisning og endelig utseende er visst to forskjellige ting! og uansett hva jeg gjør så blir det ikke helt som jeg hadde tenkt ;) det kommer vel med litt øvelse??

s h i n e d e s i g n sa...

Huff ja, jeg satt i hele går kveld og klønet rundt med innstillinger og maler. Det tar vel litt tid før vi har det i fingrene. Den lille messingstaken ble kjempeflott, den store også!! Gleder meg til å se skapet ferdig. Ha en finfin søndag videre. Klem fra meg!

GuMo sa...

Heia Barbro!! Gratulerer med superfin blogg. Jeg har lagt meg til så jeg kan følge deg. Dere jentene er så flinke!! Stor klem fra Guro