tirsdag 15. november 2011

Fiskekaker med litt mer spennende vri!

Hei på dere!
I dag deler jeg oppskriften på en lettvint middag.
Fiskekaker i pitabrød er en av de mest populære rettene 
her i heimen, og en god måte å få litjtupp til å spise fisk på!
Det går fort å lage, smaker godt og er sunt :)

Fiskekaker i pita med någo attåt :) 
Til 4 personer:
8 Store, gode fiskekaker, f. eks seiburgere 
(det holder ikke med sånne små, fislete med masse fiskemel!)
8 Pitabrød
2 Gulrøtter
1/2 Kålhode (lite)
En dæsj appelsinjuice
1 boks matyogurt
En neve frisk basilikum
2-3 fedd hvitløk
Salt og Pepper

Start med å slenge fiskekakene i stekepanna. 
Jeg pleier å riste pitabrødene i brødristeren underveis.
Søt brødkurv fra Kid ;)
Imens fiskekakene steker og brødene ristes 
lager du råkostsalat og basilikumdip. 
Råkostsalat:
Riv gulrøtter og strimle kål. 
Her er det litt revet nepe i og, men den sesongen er nok ferdig ;)
Bland i en skål sammen med en dæsj appelsinjuice.
Basilikumdip:
Hakk basilikum, ha oppi matyogurten 
sammen med presset hvitløk.
Rør sammen og smak til med salt og pepper. 
That's it!!
Det tar toppen en kvarter,
det kan vi like :)
Yum-o!
Ha en fortsatt fin kveld,
her er det snart Greys!
Klem fra Barbro

2 kommentarer:

Størstepia sa...

Takk for tips! Alltid greit å ta med seg tips for hvordan få i barn mat!;)
Klem fra størstepia

gult hus i svingen sa...

Deilig måltid, Barbro:) Vi har ei pute med julekos, se i Putegeriljaen:) Vil du ha andre stoffer, send en mail til Janne:)

Klem fra Trine:)